2 days left

Gud vad tiden gått fort! Nu är det bara två dagar kvar. Stressad? Ja!! Har inte kunnat komma in på blogg.se sen igår kväll vet inte varför men nu är jag här. Hej förresten! Idag träffade jag mina två fina vänner! Den ena som jag inte träffat på nästan hela sommaren typ? Känns jävligt konstigt eftersom att vi brukar ses så ofta hela tiden och nu har det varit så annorlunda och när hon äntligen är tillbaks så åker man själv haha. Och den andra åker jag ju med till Madrid om två dar. Sen börjar vi alla i olika gymnasier så då måste vi verkligen se till att träffas allihopa så fort vi kan! Gud vad tiden gått fort och så är man redan där? Jag ska börja gymnasiet liksom haha låter hur konstigt som helst för mig.. Men det ska nog bli braaaa!
 Förresten har funderat på om jag ska fixa tidsinställda inlägg medan jag är borta? Vad tycker ni, ja eller nej? Uppdaterar senare om jag hinner puss!

Får bli ett bildlöst inlägg eftersom att jag aldrig gör några inlägg utan minst en bild. Haha gud vad fult inlägg det här måste bli! Vill bara testa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
marianathalie -
RSS 2.0