Längesen!

Hejsan hoppsan Karlsson (Melissa)! Hahaha hoppas hon ej läser detta på taket. (Sorry Melona!) Ajaaa men hallå allihopa! Det var f*n längesen känner jag? Men iaf jag har gjort ganska mycket de här dagarna.

Igår: Började dagen med att jag och Rima kollade på Pretty Little Liars typ as många avsnitt har tvingat henne kolla med mig och nu är hon nästan helt klar så jag är efter! Men senare på kvällen åkte jag och grillade med några kompisar, det var nice och sedan fick jag Melissa skjuts hem av killarna och sesan åkte jag snabbt till min kusin!

Idag:  Åkte jag och handlade alla viktiga saker inför min Madrid resa eftersom att min familj åker imorgon och jag åker samma dag som de kommer tillbaka så behövde hjälp utav mamma med vissa saker. Vet verkligen inte hur jag ska klara att packa och allt själv! Haha men iaf sedan va vi på Ikea och sedan åkte jag till en killkompis där alla var och det var kul och nu är jag hemma och ska kolla på min serie!

Haha vet inte varför jag skrev ner allt det här men ni som läste, gulligt, resten..ja ni vet inte ens att jag skriver om er så tja! Ha en trevlig kväll allihopa! x


HAHA ville bara visa min asfula kopp..orkar inte.

Kommentarer
Postat av: Melissa AKA KARLSSON!

JO JAG LÄSER HAHAHAH DIN IDIOT.. KARMA :D Asså min syrra har garvat åt mig i timmar nu... åhh ska hämnas såååå bra=DHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH VILKEN SÖÖÖT KOPP!

2011-08-04 @ 01:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
marianathalie -
RSS 2.0