They're always there when THEY NEED SOMETHING but never when you need them.

Hejhejhejhejheeeeeej! Död är vad jag är just nu. Sitter här och kollar på BB, vill verkligen inte att Amandus åker, han är bäst!
Den här helgen har jag varit så sjukt bra men samtidigt sjukt dålig. Simmat och gymmat idag med och därför är jag död. Hängt med min Jessup hela helgen bara hon och jag, jag och hon hela helgen haha bara en massa skoj och INGET pluggande (anledningen till varför jag vart dålig då, men whatever). Sen har jag hängt med min släkt idag, sjukt kul när alla är samlade. Återkommer med bilder när jag hinner. Imorn blir det ingen skola för min del. Har total f*ckat upp mitt operationssår pga simningen så det måste fixas imorn och så bloggar jag om jag hinner och det inte tar allt för lång tid. Saknat er och bloggen, så förhoppningsvis så blir det update, wihoo!


Kommentarer
Postat av: Mel

Hoppas ni hade kul, miss you both!!!!! Vi måste ses snart <3!!! :(

2012-04-01 @ 23:15:28
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

sv; tack så jättemycket! =)

2012-04-02 @ 11:00:58
URL: http://dianaosterberg.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv. visst är det :)

2012-04-02 @ 11:04:44
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Sofia - Foto&Musik

SV: Tack så mycket! :)Njae, jag tror inte direkt de. Eller ah man kan ju tipsa blogg.se om du går in på framsidan då, men de verkar inte så lätt bli "sedd" på det sättet. Förutom de är de bara att hoppas och ha tålamod tror jag :)Detsamma!

2012-04-02 @ 11:07:31
URL: http://pladdermf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
marianathalie -
RSS 2.0