Valborg

Hej alla mina fina läsare! Jag är på sjukt bra humör idag och mår så jävla bra bara, så fort det blir sommar så blir jag bara såhär sjukt pigg och orkar med allt typ. Har knappt sovit inatt kom jag på även fastän det var Valborg igår och vi var hemma runt tre och har ingen aning när vi gick och la oss men ändå var jag uppe tidigt och hann med en massa roligt i det här fina vädret. Nu har jag precis sagt hejdå till en vän och tagit mig ut på en power walk. Ser ni hur pigg jag är! Hahah är ju fan ute på en power walk och ensam dessutom med bara musik i öronen och passar på att blogga ifrån mobilen. Min Valborg var helt stört kul och helt galen, hemvägen var nog ändå bäst haha. Tycker att Valborg är så himla mysigt och kul på något sätt, älskar att det finns sånna här små hödtider lite då och då att ha en anledning att fira något bara. Hur firade ni Valborg? 

Lite bilder från igår, undertext kommer senare när jag är inne ifrån min mac:

Jessica hade glömt nycklarna till sitt hus så vi fick försöka bryta oss in på något sätt haha och det här kan jag säga var ett dåligt försök eftersom att vi INTE lyckades men hittade sen ett annat sätt lol.

Cynthia kom och hämtade upp oss i sin cab, så himla najs, vill fylla 18 nu nu nu och ta körkortet ännu mera nununu!

Lunchade med min fina kusin innan jag mötte upp Jessica och fixade oss. Det blev bakad potatis med kycklingröra, så himla gott.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
marianathalie -
RSS 2.0