Hate this place.xoxo 

Instagram week!Ungefär såhär kan en vecka på min offentliga instagram se ut! Har ju en privat också. 
Offentlig instagram: @gewriye

Följ mig vettja! ;)

ATTITUDE STHLM

Hej på er! 
I helgen så var det som sagt Attitude Sthlm som pågick mellan fredag till söndag på Kistamässan. Jag drog med mig min bästavän och gick dit på lördag eftermiddag. Känner dock att det var lite försent att vi kom dit på eftermiddan då jag t. ex missade Ida Sjöstedts show som jag hade sett fram emot så mycket och även den franska designern Chantal Tomass underklädsvisning. Dock så hann vi med mycket annat kul som pågick där. Vi hann med två fashionshows och så hann vi gå runt till alla montrar och även ta en macaroonfika på Notre.
Det var en så inspirerande stämning där om man ens kan säga så. Fanns så mycket man kunda shoppa ifrån de olika märkena och designerna och det var även erbjudanden som endast fanns till för just Attitude mässan.
De hade även en hel del skönhetsmontrar där de t. ex hade fettreducering tror jag det var PÅ PLATS vilket var lite kul. Jag själv hade dock aldrig vågat göra det med publik som ser på haha. Sedan hade dem allt ifrån fiskspa, hårproduktstester, nagelfixning, hårklippningar, tandblekning m.m och så en del goodiebags vilket alltid är kul! ;)
Det var som sagt en väldigt kul dag och det ska definitivt göras om nästa år. Då ska jag dock va i tid och även va redo på att shoppa en heeel del! 
Efter mässan så gick vi vidare och åt en sen middag på det nyöppnade asiatiska stället Holidays som ett avslut på en lyckad dag. 

Det enda jag har att bjuda på är kassa iPhone bilder eftersom att jag glömde kameran hemma, det får duga ändå!

Två montrar vi stod vid väldigt länge! De hade så sjukt snygga saker. Ska ta och beställa hem en del saker ifrån deras hemsida, det är ett måste:

Monter nr 1:
Bli min!


Monter nr 2:
Fashion Show: 
Lite bilder ifrån fösta showen som vi inte hade sittplatser till, och som ni ser så är bilderna väldigt suddiga. De olika plaggen kändes väligt stilrena och klassiska tycker jag. Hade dock velat se något mer avancerat som verkligen fångar blicken. Det här var dock något man direkt skulle kunna bära ifrån catwalken. 


Och sen Fokis show som var ganska intressant så att säga. Den var lite annorlunda både till sättet och stilen. Modellerna dansade t. ex och gjorde lite moves medan dem gick ibland och kläderna var väldigt annorlunda, inte något jag personligen skulle bära men de var väldigt lekfulla så att säga. 
 
Det var lite annorlunda som sagt, här dansade dem. 


Vi hade det lite kul i Bloglovins photobooth där man även kunde tävla om en sjukt snygg klänning ifrån Dagmar!


Klänningen:

Och så hamna jag där..!

Träffade även på Kenza vid Modettes monter, så då vart det en bild med henne! 

Cool klänning gjord utav enbart hörlurar! Så kan det också gå..

Perfekt avslut på en bra dag! 

Om ni orkat gå igenom hela inlägget och kommit ända hit ner, så önskar jag er en bra start på veckan! PussHelg!

Har precis kommit tillbax till skolan för en sista lektion innan jag får ta helg! Senare ska jag på ett spinning pass eftersom att jag ska på Attitude Sthlm imorn så då har jag inte tid att gymma. Sen ikväll blir det antingen något kul eller bara mys hemma om jag är för trött.
Är det någon aver som ska på Attitude Stockholm? Jag ska dra med mig min bästavän och gå dit imorn. På söndagen skippar jag nog det dock, då jag ska övningsköra och träna. Men det ska bli så kul så kul!


Stress stress stress

Känns som att jag stressar mig till och igenom allt. Stress när man vaknar, stressa till skolan, stressät frukost, stressa med plugget, stressa till gymmet, stress stress och mer stress. Känns som om jag knappt hinner med något fastän jag egentligen knappt gör något alls. Vill göra allt på en och samma gång, träna, träffa vännerna, plugga, jobba på mina intressen osv, men så slutar det väl ändå med att man inte hinner med något alls. Det värsta är nog att jag typ inte hinner sova, har inte sovit ut sen torsdags förra veckan och jag är helt jävla slut. 

 
Sommar 2012

Hejhej, klubba, hej.

Hejhejhej. Länge sen va? Har jag ens några läsare kvar här? Lol ska kolla upp statistiken så fort jag skrivit klart det här inlägget. Eller tänkte egentligen faktiskt inte skriva någonting, bara kika in lite sådär, säga heeej osv! Så ja hej på er här sitter jag och käkar min klubba och ska nu ta och plugga lite franska medan jag lyssnar på One Directions nya album. Det är tredje gången jag lyssnar på det nu sen igår, ohmygod rädda mig någon, jag dör! 

Och ja juste jag har äntligen flyttat in i mitt nya rum, whoop whoop! Fixade det under hela början utav höstlovet, det har målats och köpts en massa grejer och nu är det klaaart! Det är så perfekt, mest nöjd är jag med min dubbelsäng, vill aldig vara vaken längre, bara sova sova sova i min stora sköna säng.. om det ändå bara gick!
RSS 2.0