Hejhej, klubba, hej.

Hejhejhej. Länge sen va? Har jag ens några läsare kvar här? Lol ska kolla upp statistiken så fort jag skrivit klart det här inlägget. Eller tänkte egentligen faktiskt inte skriva någonting, bara kika in lite sådär, säga heeej osv! Så ja hej på er här sitter jag och käkar min klubba och ska nu ta och plugga lite franska medan jag lyssnar på One Directions nya album. Det är tredje gången jag lyssnar på det nu sen igår, ohmygod rädda mig någon, jag dör! 

Och ja juste jag har äntligen flyttat in i mitt nya rum, whoop whoop! Fixade det under hela början utav höstlovet, det har målats och köpts en massa grejer och nu är det klaaart! Det är så perfekt, mest nöjd är jag med min dubbelsäng, vill aldig vara vaken längre, bara sova sova sova i min stora sköna säng.. om det ändå bara gick!
Kommentarer
Postat av: INGRID WENELL

Hej! Jag såg att du är med och tävlar hos Kenza om biljetter till Attitude STHLM, modemässa. Jag tänkte bara tipsa dig om att du kan vinna samma biljetter till samma mässa på min blogg. Konkurrensen är inte lika hård hos mig, så du har större chans att vinna ifall du inte gör det hos Kenza! Ville bara säga det :) Direktlänk: http://magazine.trendsales.se/blogs/ingridwenell/2012/11/121107/vinn-biljetter-till-attitude-sthlm-24-25-nov-2012

Lycka till! Kram Ingrid Wenell

2012-11-08 @ 06:10:19
URL: http://ingridwenell.se
Postat av: ASIAT

du är så het <3 snälla kan du uppdatera MVH HELA VÄRDEN

Svar: Hahaha, ska försöka den här veckan! Hur gör vi imårn? <3 Mezza mig
Maria Nathalie

2012-11-12 @ 22:29:01
URL: http://asiat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
marianathalie -
RSS 2.0