HOLY FUCK

Photos: Terry Richardson 
Model: Georgia May Jagger

Kan inte beskriva hur mycket jag älskar Terry Richardson's work, det är så sick hur genius han är. Och att han är Lady Gaga's privata fotograf gör ju honom såkart lite mera omtyckt också. För ävrigt verkar han va så himla lovely som person också, tänk att få arbeta med honom i något jävla sammanhang i framtiden. Drömmen guys, drömmen. 


1 Oktober - I caught you bitches

Redan Oktober, känner redan hur man bara sjunker längre och längre in i Vinter depressionen. Måste hitta något som motiverar mig asap, annars överlever jag fan inte denna vintern, ugh. Har ju i för sig min 18-års dag och längta till. Bara 4 månader minus några dagar kvar nu, can't fucking wait!

Just nu går jag igenom min lista där jag kan se vilka personer som avföljt mig på instagram, kollar dock bara på listan där man ser vilka som jag följer och som avföljt mig eftersom att jag får det visat via e-mail.
Haha det är så kul att folk man känner tror att man inte märker att de avföljt en bara för att man har mycket followers, men då trodde dem fel! Det är ju egentligen bara skönt för mig, jag följer ju vissa obviously bara för att de följt mig och jag känner dem, och då "måste" man ju typ följa varandra, så jobbigt!
De roligaste personerna måste ju vara dem som går in på ens instagram lite då och då och likear ens bilder för att man inte ska märka att de avföljt en, hahaha roliga människor det där! 
Sen är det ganska många som skrivit till mig typ, men vah du har avföljt mig? Nej jag har inte avföljt dig jag följer typ över 300 pers o då står inte alla med på min following list eftersom att den bara visar upp till de hundra senaste man följt.. Då vet ni det! 

För övrigt så heter jag @gewriye på instagram för er som inte vet! ;) Puss
Burgundy Leather

Postade lite bilder ifrån denna outfit i svartvitt men tänkte att ni ska få ett riktigt outfit inlägg istället, med tanke på den kassa updateringen.
Har köpt mig en ny skinnjacka i en färg som jag själv tycker är vågad för o va en skinnjacka. Köper nästan alltid skinnjackor i svart eftersom att jag känner att det blir svårt o matcha annars. Men har vart så sugen på o shoppa saker i vinrött till hösten och så har jag redan två nya skinnjackor i svart nu så det fick bli ett fuck it och så köpte jag den ändå! Skön känsla det där.
Hade även på mig mina nya (otroligt jävla bekväma) skor ifrån DinSko, kunde nästan gå runt i dem hela dagen utan att bli trött. Kände mig så lång så!

(Mitt hår ser fortfarande dip dyeat ut på de här bilderna utav någon konstig anledning. Har ju prcis färgat om det till en brun färg, vart dock lite ljusare på topparna men inte så ljust som på bilderna. Ska färga om det i veckan igen, känner mig inte nöjd med det just nu.) 
 Skinnjacka/H&M - Svarta Byxor/Zara - Tröja/H&M Divided- Skor/DinSko


RSS 2.0