Trust No One



 



You think I'm just too serious, I think you're full of sh-t.

 
Eyes on fire, eyes on fire, and they burn from all the tears
I've been crying, I've been crying, I've been dying over you
Tie a knot in the rope, tryin' to hold, tryin' to hold,
But there's nothing to grasp so I let go

I think I've finally had enough, I think I maybe think too much
I think this might be it for us (blow me one last kiss)
You think I'm just too serious, I think you're full of shit
My head is spinning so (blow me one last kiss)

Just when it can't get worse, I've had a shit day (NO!)
Have you had a shit day? (NO!), we've had a shit day (NO!)
I think that life's too short for this, I want back my ignorance and bliss
I think I've had enough of this, blow me one last kiss.

I won't miss all of the fighting that we always did,
Take it in, I mean what I say when I say there is nothing left
No more sick whiskey dick, no more battles for me
You'll be calling a trick, 'cause you'll no longer sleep
I'll dress nice, I'll look good, I'll go dancing alone
I will laugh, I'll get drunk, I'll take somebody home

...

Things will just never be the same

There’s always that one person that you wish you kept in touch with more. The one person that you wish you had at least a piece of to hang on to. Because they used to be such a big part of your life and you used to do things together all the time, and tell each other everything. And then it’s like, you woke up one day and they were just gone. Suddenly you just stopped talking and stopped seeing each other.

 

You didn’t just lose a friend, you lost a part of your heart. Because you unintentionally gave a piece of it to that person and when they left, they took it with them. And it haunts you every day to just sit and wonder what happened. Whether it was a friend or a lover it’s still unbearably hard, especially replaying in your mind the moments you spent with them.

 

What’s harder is knowing that they’re not coming back. And if they do, things won’t be the same. You might pass them in the grocery store, or see them out with a group of friends. And even though your heart still holds a connection to that person, the relationship will never be what it was. I think that’s the hardest part; knowing someone for so long, making so many memories with one person, spending so much time together and growing with each other, to realize that in a blink of an eye something tore it apart. And things will just never be the same.

Text: Helen's blogg 



Höst skor

Har införskaffat världens skönaste högklackade skor. Känns hel seriöst inte ens som klack och de är så snygga på. Fett nöjd brud.


God morgon!

Vaknade kl06:45 idag pga att Sara och min syster gick upp tidigt och sen dess har jag inte kunnat somna om, eftersom att jag pratade med dem och garvarde hur länge som helst. Var verkligen för full på enegi för o vara mig på morgonen haha. Jag börjar egentligen klockan 12:30 idag så fattar inte riktigt vad jag gör uppe just nu, kan bara inte somna om fastän jag knappt sovit inatt efter hur sent jag la mig.. ångest! 

Igår så vart det ingen skola för mig och sen så kom Sara spontant över hit medan jag pluggade och det var så jävla effektivt och plugga då. Pluggade sjukt bra och satt inte uppe tills på kvällen som jag normalt brukar utan vart mer så att jag ville bli klar för att jag sen skulle kunna gå ut osv. Så jag tror nog att det alltid är mycket enklare att plugga och få saker gjorda om det finns något du väntar på eller ser fram emot. 

Nu ska jag ta och uttnyttja tiden genom att göra något bra, ska bla plugga lite till psykologiprovet och sen ska jag kanske kolla på nya Glee och sen gå ut och möta en kompis för att köpa en sak, och efter det blir det skola. 

Hoppas att ni får en sjukt bra fredag! x


Fame.

Så himla taggtaggtaggad!!!

Gick precis igenom hur jag vill att de ska dekorera mitt rum och åh jag är så sjukt taggad! Vill ha det ljust. Riktigt ljust, alltså vitt. Vill först och främst att väggarna ska vara helt vita och de flesta möblerna med, som t. ex mitt skrivbord och sen så ska jag få en stor vit dubbelsäng med, vilket blir perfekt för mig som älskar att sova haha, och så när jag har kompisar över osv. Sen vill jag ha lite annat i pastell färger med, har inte riktigt bestämt varenda detalj än men lite färg ska jag ju såklart också ha. Kommer bli so fresh och så så snyggt! Lite dålig beskrivning kanske, har fått min inspiration till detta rum genom Tumblr haha, så kan väl visa lite bilder senare. 

Såhär kommer det att se ut :) Hahaha eller inte, fatta o bo så!! Sjukt cool människa måste det vara som bor här!






Cover All Mix

Ska ta och testa mig utav en ny concealer ifrån Make Up Store med tre olika concealers i en som är till mycket större användning än den jag brukar ha ( Easy Cover Blue ) som bara är i en färg, eftersom att jag ändå bara använder concealer till att ha under ögonen. Har hört att den jag köpt nu ska vara riktigt bra och värd priset också, så nöjd, det är jag.

Cover All Mix - Make Up Store - 265 kr


Saturday's OOTD













En otroligt skön och mysig outfit ska ni veta, kände mig så sjukt bekväm! Hade dock smink och mer smycken till eftersom att jag inte hann fota direkt innan jag gick.




The worst way to miss a person is to be sitting right beside them knowing things will never be the same









Bilder: 8 September 2012



Sunday

Heeej! Idag vart det en shopping dag med mamma och syster. Köpte en del nya kläder och så var vi och köpte en ny Tv till stora salongen, en ny mixer (som är speciell för just smoothies, så att det blir snabbare om mornarna) och så kollade jag även efter en systemkamera som jag ska åka och köpa så snart som möjligt.
Fortfarande inte bestämt mig för exakt vilken jag ska ha, antingen en Canon med 18 megapixel eller en Nikon med 24.2 megapixel. Någon som är bra på det här med systemkameror? Skulle ni då kunna rekommendera någon bra innan jag bestämmer mig för någon? Vore jättegulligt. 
Tog även en sväng förbi IKEA för att kolla inredning till mitt nya rum, så himla taggad på att få eget rum och inreda exakt hur jag vill! :D 

Vet att jag lovade er ett jättelångt inlägg om Btw Ball (som nästan är klart) men tror inte att jag kommer och publicera det här utan blir istället på LM. Med tanke på att de som ändå är intresserade finns där, och så känner jag bara inte för och publicera sånt här, så blir istället en massa bilder ifrån dagen och lite text här på bloggen, lite opersonligare alltså.



Satt och fotade mig själv medan jag väntade på att min syster skulle prova sina tusen plagg -.- 













Light pink / Sparkle

Mixade ihop mina två nya nagellack ifrån Essie och Urban Outfitters och detta blev resultatet! Jag är ganska nöjd faktiskt, vad tycker ni? :)


f.u

Börjat på mitt antagligen längsta inlägg någonsin haha, som förhoppningsvis kommer att publiceras under helgen. Blir ett inlägg på engelska just efter som att de flesta som är intresserade utav just det inlägget inte är svenska bloggläsare. Sen så går det ju också att översätta till vilket språk man vill, till vänster sida om bloggen (ifall att någon kanske inte förstår). Så himla jobbigt att beskriva en så sjukt bra dag med rätt ord så att ni verkligen förstår lyckan! Försöker så gott som det går men allt ni egentligen behöver veta är att inlägget handlar om den bästa dagen i mitt liv. Så då kanske, men bara KANSKE ni förstår lyckan.
Som sagt, kika in under helgen så hoppas vi på att inlägget dyker upp och att ni är tillräckligt intresserade för att läsa igenom det. 

Nu har jag precis pratat klart med Sara som jag inte pratat med på ett tag och nu ska jag dra på mig mjukiskläder och slöa fraför en serie, efter den här jobbigt irriterande dan. 
Puss! 


Bild: Btw Ball - 29/8-12


Hälsosam? Ohälsosam?

Gjorde mig en sjukt god sallad för en stund sen till middag. Älskar att äta sallader, det känns så fräscht, skulle dock ge mer nytta för mig om jag inte åt annat dåligt som skräpmat osv. Har även cyklat till skolan nu två dar i rad, haha bara tänk om jag var en hälsosam och nyttig människa som jag kanske verkar just nu! ( Höll på att dö påväg till skolan och var andfådd i typ en timma efter att jag kom fram ) Dags o börja träna igen känner jag! Och kanske börja äta rätt med för hälsans skull med? Haha som OM jag skulle lyckas. 








W.I.P

Vart så himla off med bloggandet att jag t.o.m glömt bort att visa er mitt nya nagellack ifrån Urban Outfitters som jag skrev att jag skulle visa för hur länge som helst sen! Det här är just nu helt klart mitt favorit nagellack tillsammans med det jag köpte ifrån Essie för ett tag sen. Man kan fixa och trixa med det hur mycket som helst vilket är just det som är så himla kul och bra. Till the Btw ball hade jag det t. ex över ett mörkt svart/vinrött nagellack, till vardags hade jag det tillsammans med mitt ljusrosa Essie nagellacket och idag ska jag prova på det till topparna på fransk manikyr. Visar resultatet senare! 

Det är lite svårt att visa den exakta färgen på bild med det här är nästan exakt hur det ser ut, det är dock mörkare än vad det ser ut. Det är väldigt tjockt så mn ser fortfarande färgen när man lägger på det, inte som andra glittriga nagellack, helt perfekt.











RSS 2.0